Resultaat 1–100 van de 237 resultaten wordt getoond

Wooncirkels voor aan de muur in verschillende stijlen en kleuren

Wooncirkels worden ook wel muurcirkels of behangcirkels genoemd. Het zijn ronde vormen van behang in verschillende stijlen. Hierbij kun je denken aan wooncirkels met foto’s, patronen, kleuren of tekst. Welke wooncirkel je kiest is natuurlijk afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur. Om je alvast van wat inspiratie te voorzien, hebben we de verschillende soorten wooncirkels voor je op een rij gezet. Natuurlijk vertellen we je ook waar deze hippe wooncirkels het beste tot hun recht komen als wanddecoratie.

Een wooncirkel in effen kleuren of met een patroon

Wooncirkels in effen kleuren kun je in vrijwel elke ruimte gebruiken als muurdecoratie. De kleur van de behangcirkel stem je af op de rest van het interieur. Kies een contrasterende maar bijpassende kleur voor een speels effect, of een wooncirkel die overeenkomt met de rest van de kleuren binnen de ruimte. Kies je voor één grote wooncirkel of een groep van meerdere behangcirkels in verschillende formaten? Dan kun je natuurlijk ook experimenteren met meerdere kleuren, patronen of prints. Bijvoorbeeld door een wooncirkel met een patroon van palmen te combineren met een mosgroene behangcirkel.

Zelfklevende wooncirkel of muurcirkel met dierenfoto, print of naam

Een foto van een dier komt altijd tot zijn recht binnen ieder interieur. Kies voor een wooncirkel met een koe, een alpaca of een leeuw. Natuurlijk bepaal je zelf of je graag een wooncirkel in kleur, sepia of zwart-wit aan de muur wilt hangen. Een zelfklevende behangcirkel met de foto van een dier is natuurlijk geschikt voor in de woonkamer of keuken, maar zorgt ook een stoere look op de kinderkamer.

Als je op zoek bent naar trendy wooncirkels voor op de slaapkamer van je kind, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een muurcirkel met een vrolijk jungle thema. Liever een behangcirkel met naam? Ook die bestel je eenvoudig en snel online bij Villa Stijlvol. Daarnaast bieden we ook een ruime keuze aan muurcirkels met tekst. Deze geweldige wanddecoratie met quotes en teksten bestel je in de door jou gewenste kleur en afmeting.

Online wooncirkels van behang bestellen bij Villa Stijlvol

Welke wooncirkel je ook kiest, bij Villa Stijlvol ben je altijd zeker van de beste kwaliteit. Onze zelfklevende wooncirkels kun je als behangcirkel bestellen, maar ook een luxe afwerking is mogelijk. Bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een weerbestendige wanddecoratie voor buiten. Naar wens werken we jouw wooncirkel af met dibond, forex of plexiglas. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit welk formaat muurcirkel je kiest.

Door te kiezen voor de zelfklevende behangcirkels van Villa Stijlvol, ben je altijd zeker van een unieke decoratie aan de muur. In de keuken of woonkamer, maar natuurlijk ook op kantoor of in de slaapkamer. Al onze behangcirkels en wooncirkels worden op maat gemaakt. Op deze manier kun je dus zelf de gewenste kleur, het materiaal en de afmeting bepalen. Dat maakt jouw wanddecoratie niet alleen heel uniek, maar ook nog eens perfect passend binnen elke ruimte van het huis.