Verzenden en retourneren

Levertijden:

Iedere bestelling wordt zo spoedig mogelijk geleverd. Gemiddeld is dat binnen 1 á 5 werkdagen. Wij houden een maximale verzending aan van 5 werkdagen op producten die naar standaard design geleverd worden. Wij produceren onze producten pas nadat wij een bestelling hebben ontvangen om zo de beste kwaliteit te kunnen leveren.

Verzendingen naar België kunnen een dag langer duren dan verzendingen binnen Nederland.
Op zondag en op feestdagen wordt er niet geleverd.

Verzending en verpakking

Iedere bestelling zal met zorg worden verpakt in een geschikte verpakking.

Bestellingen worden verzonden via pakketpost. Na verzending ontvang je dan ook een email met de track & trace gegevens. .

Gratis verzenden

Verzendingen binnen Nederland zijn €4.95 en België €6.95. Vanaf een besteding van €55 is verzenden gratis.

Retourneren

Je kunt binnen 14 dagen zonder opgaaf van redenen, ingaande op de dag van ontvangst van de levering, de koopovereenkomst geheel of gedeeltelijk ontbinden. Na aanmelden heb je zelf nog 14 dagen de tijd om het product daadwerkelijk nog retour te sturen. Het product dient in redelijkerwijs in een zo mogelijk oorspronkelijke staat en onbeschadigd teruggestuurd te worden in de originele verpakking. Je draagt hierbij zelf de kosten van de retourzending. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Retour zendingen dienen vooraf aangemeld te worden. Bij een retourzending wordt je de mogelijkheid geboden om te kiezen voor een terugbetaling of een cadeaubon. Kies je voor een terugbetaling dan zal Villa Stijlvol reeds betaalde bedragen binnen 14 dagen aan u terugbetalen.

Villa Stijlvol behoudt zich het recht voor de creditering aan te passen als niet aan alle voorwaarden is voldaan.