Toont alle 52 resultaten

Behang en fotobehang voor een hip en stijlvol interieur

Behang of fotobehang geven jouw interieur de uitstraling die je wenst. Of je nu kiest voor een klassieke, moderne of juist landelijke look. Behang met een patroon of een foto is altijd hip en stijlvol. Bijvoorbeeld voor het accentueren van een wand in de woonkamer of voor het behangen van de keuken, slaapkamer of hal.

Fotobehang als echte eyecatcher in jouw woonkamer

Behang heeft tegenwoordig meer dan alleen een praktische functie. Zeker als het gaat om fotobehang. Dit behang is voorzien van een foto in hoge resolutie. Bijvoorbeeld van een prachtige zonsondergang of een close-up. Natuurlijk kun je ook kiezen voor fotobehang met dieren zoals een Hollandse koe of een Schotse Hooglander. Daarbij heb je ook nog eens de keuze uit fotobehang in kleur of zwart-wit. Zo kies je altijd het behang dat past bij jouw persoonlijke stijl. Fotobehang is heel geschikt voor het accentueren van muren en wanden. Hierbij kun je denken aan een smalle muur in de woonkamer, maar ook in de hal, op het toilet of in de keuken. Je creëert direct een compleet andere look zonder veel moeite. Ingrijpende verbouwingen of metamorfoses zijn dan ook niet nodig.

Hip behang met leuke patronen en felle kleuren

Naast fotobehang kun je natuurlijk ook kiezen voor behang met een hip patroon. Bijvoorbeeld behang met een leuk jungle thema in de meest uiteenlopende kleuren. Behang met patronen kun je in vrijwel elke ruimte van het huis gebruiken. Kies voor jungle behang in de kinderkamer of ga voor stijlvol fotobehang met bloemen in het kantoor. De woonkamer, slaapkamer of keuken behangen met fotobehang of behang met een leuk motief doe je eenvoudig zelf. Bij Villa Stijlvol ben je namelijk altijd zeker van de beste kwaliteit behang. Daardoor wordt behangen niet alleen leuk, maar ook nog eens heel eenvoudig.

Zelf de kamer behangen? Online fotobehang bestellen van hoge kwaliteit

Of je nu kiest voor behang met een trendy patroon of een foto. We voorzien je altijd van een hoogwaardige kwaliteit behang in de juiste afmeting. Je kunt kiezen voor vliesbehang in banen, maar ook naadloos behang in één geheel behoort tot de mogelijkheden. Dit is vooral een aanrader als je een lange wand wilt behangen. Ons vlies fotobehang wordt geleverd in de door jouw gewenste breedte en hoogte. We voorzien ze de stroken behang van nummers, zodat je altijd weet waar je moet beginnen met behangen. Kies je liever voor naadloos behang met een patroon? Dan hoef je alleen de gewenste oppervlakte door te geven.

Het behang en fotobehang van Villa Stijlvol heeft een prachtige toplaag van acryl. Deze toplaag zorgt ervoor dat jouw jungle behang of fotobehang met bloemen zijn uitstraling behoudt. Daarnaast is het behang bestand tegen spatwater en krassen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over kleine ongelukjes. Door de non-woven rug op de achterzijde weet je zeker dat het fotobehang goed hecht aan de ondergrond. Fotobehang of behang met een patroon bestellen van hoge kwaliteit doe je bij Vlla Stijlvol natuurlijk altijd snel, eenvoudig en veilig.